Pelimies


Tietoa Pelimiehestä

Y-tunnus 1821627-2

Pelimies on pelien erikoisliikkeiden ketju. Liikkeet löytyy Oulusta, Rovaniemeltä ja Vaasasta. Pelimies perustettiin Ouluun vuonna 2003 ja nettikauppamme avattiin elokuussa 2006. Meiltä saat uudet ja käytetyt videopelit, lautapelit, korttipelit, oheistuotteet, fanituotteet ja pelikonsolit.

Otamme vaihdossa ja ostamme kaikki pelit ja konsolit aivan vanhimmista retropeleistä uusimpiin uutuuksiin. Lisäksi otamme vastaan myös käytetyt lautapelit. Pelien ja laitteiden vaihtohyvitysarvoja voi kysyä puhelimitse tai sähköpostitse, tai käymällä paikan päällä myymälässä. Meille olet aina tervetullut! 
Hintahyvityksen voi hyödyntää suoraan alennuksena tai ottaa hyvityksen myöhempää ajankohtaa varten lahjakortille.

Erikoisliikkeenä Pelimies pyrkii jatkuvasti parantamaan valikoimaa asiakkaiden toiveiden mukaan. Yrityksemme henkilökunta ottaa aina selvää uusista pelijulkaisuista ja mahdollisuuksista tilata tuotetta. Meiltä asiakas voi kysyä peleistä ja laitteista teknisiäkin tietoja, lisäksi annamme mielellämme peliehdotuksia, pelit ovat meidän henkilökunnalle sydämen asia! Tutustu nettikauppamme tarjouksiin ja tilaa mieluisimmat pelit suoraan postiluukusta kotiisi. Pyrimme käyttämään kaikissa tilauksissa vain kierrätettyjä pakkausmateriaaleja ja tukea täten kestävää kehitystä!

Tervetuloa Pelimieheen!

Myymälät ja yhteydet

Pelimies Oulu
Hallituskatu 31
90100 Oulu
p: 08-330 111
pelimies@pelimies.fi


Pelimies Rovaniemi
Kauppakeskus Rinteenkulma
96200 Rovaniemi
p: 016-313 385
rovaniemi@pelimies.fi


Pelimies Vaasa 
Kauppakeskus Rewell
65100 Vaasa
p: 06-312 5111
vaasa@pelimies.fi

Löydät meidät myös Facebookista sekä Instagramista @Pelimies.fi

Tilaus- ja toimitusehdot

Toimituskulut:

Toimituskulut kullekin tuotteelle näet kassalla tilausvahvistusvaiheessa.

Maksutavat:

Pelimiehen nettikaupasta tilaamasi tuotteet voit maksaa seuraavanlaisesti

Verkkopankit: 

Maksut verkkomaksuilla, luottokorteilla ja mobiilimaksutavoilla; Pelimies Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Valitessasi maksutavaksesi Collector Bank, Jousto tai OP-lasku Paytrail tarkastaa luottotietosi ennen luoton myöntämistä. Paytrail tarkistaa henkilötietosi ja luottotietosi luotonmyöntämistä varten.

Paytrail Oyj
Innova 2, Lutakonaukio 7,
40100 Jyväskylä

Asiakaspalvelumme on auki 24/7
– ympäri vuorokauden joka päivä.

020 718 1820
asiakaspalvelu@paytrail.com

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun Paytrail Oyj (2122839-7) toteuttaa yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Kuluttajan kannalta palvelu toimii täsmälleen perinteisen verkkomaksamisen tavoin.

https://www.paytrail.com

Palautusoikeus:

Jokaisella tilatulla pelillä on 14 päivän palautusoikeus. Ennen palautusta pyydämme kuitenkin jokaista asiakasta ottamaan yhteyttä Pelimieheen, joko sähköpostin, puhelimen tai yhteydenotot sivulta löytyvän lomakkeen välityksellä. Palautettavan pelin tulee olla avaamaton. Tämä tarkoittaa, että pelin tulee olla edelleen muoveissa tai sinetissä.

Pelimies ei maksa palautuksesta johtuvia postikuluja takaisin asiakkaalle.

Tilauksen peruutus:

Tilaukset voi peruuttaa, joko puhelimitse (016-313 385), sähköpostin (kauppa@pelimies.fi) tai yhteydenotot sivulta löytyvän lomakkeen avulla. Suosittelemme kuitenkin asiakasta perumaan tilauksen välittömästi, kun huomaa siihen tarvetta. Peruuttaessa tilausta ilmoittakaa laskunne viitenumero ja tuotteet, jotka tilasitte.

Tilauksen noutamatta jättäminen ei tarkoita peruuttamista. Peruutettujen tuotteiden postikulut tulevat asiakkaalle maksettavaksi.

Noutamattomien postitilausten toimituskulut laskutamme asiakkaalta, noutamattoman tuotteen käsittelykulut 14,90€ per lähetys.

Arvonlisävero:

Jokainen nettikaupastamme löytyvä tuote sisältää arvonlisäveroa 24%, joka näkyy valmiiksi pelin hinnassa. Sähköpostiisi tulevassa laskussa on ALV eroteltu.

Toimitusajat:

Pelimies toimittaa ennakkomaksulla maksetut tuotteet heti kun maksu näkyy Pelimiehen tilillä. Pelit, jotka tilataan tai maksetaan arkipäivisin klo 15.00 jälkeen, toimitetaan postiin kuitenkin vasta seuraavana päivänä. Tilaukset, jotka tulevat lauantaina tai sunnuntaina, pyritään postittamaan maanantaina.
Huom. joskus voi olla tilanne (esim sairastapaus), että tuotteita ei saada saman päivän aikana toimitettua, mutta pyrimme
joka tapauksessa aina toimittamaan tuotteet mahdollisimman nopeasti.

Postin tavallisen (economy) kirjepostin toimitusaika 1.3.2019 jälkeen on jopa 4 arkipäivää eli toimitusaika voi viikonlopun/pyhien sattuessa olla jopa yli viikon!
Huomaathan että joka päivä ei jaeta kirjepostia, joten joskus kirjepostin saapumisessa perille voi mennä pitempään kuin mitä posti lupailee.

Jos tilaat useamman eri tuotteen on mahdollista, että tuotteet sijaitsevat eri myymälöissä, tässä tapauksessa saatamme joutua keräilemään tuotteet yhteen myymälään, josta toimitamme kaikki tilatut tuotteet kerralla, tästä voi tulla muutaman päivän viive toimituksen lähtemiseen. Pyrimme toimittamaan tuotteet kuitenkin mahdollisimman nopeasti, ilmoitamme aina jos toimitus viivästyy tälläisestä syystä. Jos tilauksessa on tuotteita, joilla on julkaisupäivä myöhemmin toimitetaan koko tilaus myöhäisimmän julkaispäivän mukaan, joten suosittelemme tilaamaan ennakkotilaustuotteet erilissinä tilauksina!

Suosittelemme valitsemaan varsinkin ennakkotilaustuotteissa toimitustavaksi Nopean toimituksen jolloin tuote on perillä 2 arkipäivän aikana toimituksesta ja pyrimme toimittamaan tuotteet julkaisupäiväksi perille.

Pelimiehen henkilökunta pyrkii pitämään tuotteiden tilat verkkokaupassa ajantasalla. Jos asiakas tilaa tuotteen, joka kuitenkin on sillä hetkellä loppu, ilmoitetaan pelin toimitukseen tulevasta viiveestä asiakkaalle mahdollisimman pian. Verkkokaupan varasto on kaikkien myymälöiden yhteinen, valikoiman vaihdellessa myymälöittäin. Varastossa olevaksi merkittyä tuotetta ei välttämättä ole jokaisessa Pelimies-myymälässä ja saatavuus kannattaa tarkistaa kyseisestä liikkeestä, jos tuotteen haluaa noutaa paikan päältä. Käytetyissä peleissä kannattaa myös huomioida, että vaihtoon tulleessa pelissä kansi ei välttämättä ole sama kuin verkkokaupastamme löytyvä kuva, vaan käytetty saattaa olla esimerkiksi Platinum- tai Classic-painos pelistä.

Tuotetta jonka tilaat ei välttämättä ole jokaisessa myymälässä saatavilla, eli jos tilaat tuotteen noutona myymälästä on hyvin mahdollista, että tuote on toisessa myymälässä
josta se toimitetaan noudettavaksi valitsemaanne myymälään ja tässä saattaa mennä viikonpäivästä riippuen muutama päivä. Ilmoitamme aina kun tuote on noudettavissa!

Ikärajat:

Pelien ikärajat löytyvät pelien tiedoista. Pelimme ovat Suomen Elokuvatarkastamon tarkastamia ja pelejä jotka sisältävät K-18 luokituksen ei saa tilata alle kahdeksantoistavuotias henkilö. K-18 -merkinnällä varustettujen pelien ikärajat näkyvät punaisella pelitiedoissa.

Toimituskohteet:

Pelimies toimittaa pelejä, konsoleita ja tarvikkeita kaikkialle Suomeen poslukien Ahvenanmaa.
Emme toimita pelejä, konsoleita tai tarvikkeita ulkomaille.

Suomalaisiin Vankiloihin toimitus: Kirjetoimitukset normaalisti.
Pakettitoimitukset vaativat: Kotipaketti, toimitus ovelle toimituksen.

Takuu:

Pelimies testaa kaikkien pelikonsoleiden ja tarvikkeiden toimivuuden ennen myyntiin laittoa!

Kaikilla Pelimiehestä ostetuilla peleillä, konsoleilla ja tarvikkeilla on toimivuustakuut. Takuuaika vaihtelee tuotekohtaisesti, maahantuojat ja valmistajat määräävät pelien takuuajat. Tietyn pelin takuuaikaa asiakas voi kysellä sähköpostin välityksellä. Takuu ei korvaa peliä joka on hajonnut väärän käytön seurauksena.

Konsoleiden ja tarvikkeiden takuuaika vaihtelee malleittain. Takuu kattaa normaalit käytöstä riippumattomat viat, muttei esim sitä jos väärinkäytöllä konsoli on vioittunut tai ohjainta on tiputeltu tai siihen on kohdistunut kohtuutonta mekaanista rasitetta. Pyrimme aina korjaamaan / korvaamaan
takuunalaisen tuotteen samanlaiseen, mutta esim ohjaimessa väri voi muuttua jos tuotetta ei voida korjata.

Takuutiedoista voi kysyä lisäinfoa myymälässä tai esim sähköpostitse kauppa@pelimies.fi

Emme anna takuuta laitteille jotka toimitetaan vankiloihin, tämä koskee lähinnä vankiloiden käytäntöjä avata laitteita ja joissain tapauksissa esim poistaa wifi-vastaanotin jne.

Ennakkovaraukset:

Voit tehdä verkkokaupassamme ennakkotilauksia tulevista tuotteista, voit maksaa tuotteet ennakkoon ja valita noudon myymälästä tai postituksen kotiin,
tai voit valita myös myymälästä noudon yhteydessä maksun myymälässä. Huomaathan, että emme voi valitettavasti luvata pelin toimitusta julkaisupäiväksi,
mutta pyrimme toimittamaan pelit mahdollisimman lähelle julkaisupäivää kotiin.

Jos et saa ilmoitusta ennakkotilauksestasi niin suosittelemme, että tarkistat roskapostin, koska tilausvahvistus saattaa mennä sinne.

Jos ennakkovaraat pelin myymälässä niin pyrimme ilmoittamaan varaajille julkaisupäivänä että tuote on noudettavissa, tai jos tuote viivästyy niin ilmoitamme siitä myös erikseen!